VA & Mark Projektörer

Nu letar vi efter VA & Mark Projektörer/Uppdragsledare till Inviatech i Göteborg!

Inviatech är arbetsgivaren som anstränger sig lite extra för att du ska må bra.

Vad är medarbetarfokus för dig?

På Inviatech handlar det om att sätta medarbetaren i centrum. Genom ett lyhört ledarskap och en öppen företagskultur vill vi ge varje medarbetare möjligheten att forma sin karriär och sin vardag.

Till den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av relevanta uppgifter och som är redo för nya utmaningar i ett kreativt och ungt företag.

Ser du fördelarna med att få variation och erfarenhet från dina medarbetare och kunder men också att utvecklas med en och samma arbetsgivare?

Som medarbetare på Inviatech får du det bästa av två världar.

Rollbeskrivning

Som Projektör/Uppdragsledare har du förmåga att jobba såväl självständigt som i team med kollegor och beställare. Vi jobbar med en mängd olika typer av beställare och uppdragen kan t ex vara:

 • Mark-/gatu- och VA-projektering samt dagvattenutredningar i samband med om-/till- och nybyggnad av bostäder, industrier, förskolor, skolor och andra verksamhetslokaler.
 • Slutprodukten som ska levereras är allt från utredningar, förfrågningsunderlag, bygghandling och relationshandling till ren konsultation och tekniskt stöd till beställaren i såväl totalentreprenader som utförandeentreprenader.

En anställning hos oss innebär både trygghet och frihet, där vi stöttar dig så mycket som du vill och behöver. För oss är det viktigt att du får vara delaktig i att forma din karriärväg och att du är med och påverkar Inviatech som företag och arbetsplats. Vi förväntar oss att du har ett lösningsorienterat arbetssätt och att du är öppen, ansvarstagande, prestigelös och professionell.

Kvalifikationer

Vi letar inte efter anställda, vi letar efter medarbetare – efter nästa lagspelare på Inviatech! Nedanstående är de grundläggande kvalifikationerna för tjänsten, men vi kommer även lägga stor vikt vid din personlighet.

Grundläggande kvalifikationer

 • Du har någon form av akademisk examen inom samhällsbyggnad
 • Några års erfarenhet
 • Du har en bred förståelse inom området
 • Du har erfarenhet av flexibla arbetssätt
 • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • Tidigare konsulterfarenhet är meriterande

Personlighet och engagemang

 • Du är ansvarstagande – kommer i mål, i medvind likväl som i motvind
 • Du är social och kommunikativ – öppen och tydlig gentemot dina kollegor, och är en produktiv problemlösare.
 • Du är lyhörd och hjälpsam – tar in kunskap från omvärld och kollegor, och delar gärna med dig av din egen. Du är generös med tips, hjälp och stöd.

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön och förmåner: Konkurrenskraftig fast eller rörlig lön.
Goda utvecklingsmöjligheter och generösa förmåner.
Tjänstepension, omfattande försäkringar
Placering: Inviatech Mölndal.

Om Inviatech

Inviatech är konsultföretaget där allt börjar med dig. Med fokus på individen, flexibla lösningar och en modern lönepolicy attraherar vi de skarpaste, mest professionella och engagerade personerna i branschen. Med denna vision grundades Inviatech av Bill och Fredrik tillsammans med Fourwise (ett företag som bl.a ESSIQ AB med 250 medarbetare ingår i), Resan är nyligen startad med stor framgång och vuxit med kontor i Mölndal, och Satellitkontor i Stockholm.

Vi har en rad aktiva kunder i branschen från Stockholm till Ystad – allt från stora aktörer till mindre exploateringsföretag. Inviatech:s medarbetare arbetar med all projektering inom mark och gata samt yttre VA, vi arbetar även med inmätning och utsättning samt byggledning och beställarstöd.

Våra medarbetares intressen och ambitioner leder vägen – vårt mål är att göra den perfekta matchningen av individ och uppdrag.

Vi är stolta över att våra värderingar och handlingar inte enbart ger oss nöjda medarbetare och nöjda kunder. Inviatech är ett familjärt och socialt företag med visionen att vara den bästa arbetsgivaren för alla medarbetare, oavsett roll i organisationen. Vi lägger stor vikt vid gemenskap och har ett uppskattat utbud av professionella och sociala aktiviteter. Vår kommunikation genomsyras av öppenhet, och främjar nätverkande och kompetensutbyte såväl som fritidsaktiviteter och relationsbyggande.

Ansökan

Skicka din ansökan till hej@inviatech.se, intervjuer sker löpande.