Nu letar vi efter Kontorschef/Projektör till vårt nya kontor i Varberg

Inviatech är arbetsgivaren som anstränger sig lite extra för att du ska må bra.

Vad är medarbetarfokus för dig?

På Inviatech handlar det om att sätta medarbetaren i centrum. Genom ett lyhört ledarskap och en öppen företagskultur vill vi ge varje medarbetare möjligheten att forma sin karriär och sin vardag.

Till den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av relevanta uppgifter och som är redo för nya utmaningar i ett kreativt och ungt företag.

Ser du fördelarna med att få variation och erfarenhet från dina medarbetare och kunder men också att utvecklas med en och samma arbetsgivare?

Som medarbetare på Inviatech får du det bästa av två världar.

Kontorschef / Projektör till Inviatech Varberg

Vill du engagera medarbetare och driva kundberarbetning på vårt nya kontor i Varberg? Har du ett stort engagemang och driv samt med tekniska förkunskaper kring projektering av Mark och eller VA, kan du vara den som startar upp och driver Inviatechs nya kontor i Varberg. Följ med oss på vår fortsatta resa och bli en av oss!

Om oss

Inviatech är ingenjörsföretag med unik kompetens inom framtagande av handlingar allt från tidiga skeden till slutskeden i byggprojekt.

Vårt oberoende är vår styrka. Vi utgår alltid från våra kunders förutsättningar och behov och låter oss inte styras av en begränsad produktionsanläggning. Utan egen produktion att ta hänsyn till kan vi i stället guida kunder till rätt produkt, i rätt utförande, från rätt leverantör med rätt prissättning och rätt leveransdatum. Med marknadens bredaste utbud skapar vi handlingsutrymme och valfrihet för våra kunder.

Dina arbetsuppgifter

Att arbeta på Inviatech som säljande platschef och projektör innebär att den ena dagen inte är den andra lik. Du ansvarar för vårt lokala kontor i Varberg där du leder det fartfyllda arbetet med att rekrytera, bearbeta kunder samt även stötta upp med projektering för våra nya och befintliga beställare. Till din hjälp har du 12 ambitiösa medarbetare från huvudkontoret i Mölndal.

På ett ungefär, hur ser vardagen ut? Du bearbetar och vårdar affärsrelationer och gillar operativt ledarskap som innebär att du har vilja att lära dig och kunna alla delar i arbetet. Därtill ansvarar du för kontorets löpande drift, resultat och skapandet av ditt eget team med dem i fokus som du engagerar och vidareutvecklar i deras arbete.

Din profil

För att lyckas i rollen är du en resultatinriktad ledare som har lätt för att samarbeta. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och är den som både vill utveckla andra likväl som dig själv. Du är den person som ofta får höra att du är initiativrik och som är förtroendeingivande. Brinner du även för att genomföra en affär i världsklass där du både ser till relationen och lönsamheten, har vi troligtvis en match.

Vi tror att du har jobbat något år med uppdragsledning och eller projektering men kanske även arbetat med relationsskapande försäljning eller liknande där du har skapat dig ett brett kontaktnät i regionen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och välkomnar alla sökande, vi eftersträvar mångfald på arbetsplatsen.

Ansökan

Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan hej@inviatech.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 22 juni. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Fredrik Hallgren på fredrik.hallgren@inviatech.se

Om Inviatech

Inviatech är konsultföretaget där allt börjar med dig. Med fokus på individen, flexibla lösningar och en modern lönepolicy attraherar vi de skarpaste, mest professionella och engagerade personerna i branschen. Med denna vision grundades Inviatech av Bill och Fredrik tillsammans med Fourwise (ett företag som bl.a ESSIQ AB med 250 medarbetare ingår i), Resan är nyligen startad med stor framgång och vuxit med kontor i Mölndal, och Satellitkontor i Stockholm.

Vi har en rad aktiva kunder i branschen från Stockholm till Ystad – allt från stora aktörer till mindre exploateringsföretag. Inviatech:s medarbetare arbetar med all projektering inom mark och gata samt yttre VA, vi arbetar även med inmätning och utsättning samt byggledning och beställarstöd.

Våra medarbetares intressen och ambitioner leder vägen – vårt mål är att göra den perfekta matchningen av individ och uppdrag.

Vi är stolta över att våra värderingar och handlingar inte enbart ger oss nöjda medarbetare och nöjda kunder. Inviatech är ett familjärt och socialt företag med visionen att vara den bästa arbetsgivaren för alla medarbetare, oavsett roll i organisationen. Vi lägger stor vikt vid gemenskap och har ett uppskattat utbud av professionella och sociala aktiviteter. Vår kommunikation genomsyras av öppenhet, och främjar nätverkande och kompetensutbyte såväl som fritidsaktiviteter och relationsbyggande.

Ansökan

Skicka din ansökan till hej@inviatech.se, intervjuer sker löpande.