×

Nu letar vi efter VA & Mark Projektörer/Uppdragsledare till Inviatech i Göteborg!

rekrytering 2

Inviatech är arbetsgivaren som anstränger sig lite extra för att du ska må bra.
Vad är medarbetarfokus för dig?

På Inviatech handlar det om att sätta medarbetaren i centrum. Genom ett lyhört ledarskap och en öppen företagskultur vill vi ge varje medarbetare möjligheten att forma sin karriär och sin vardag.

Till den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av relevanta uppgifter och som är redo för nya utmaningar i ett kreativt och ungt företag.

Ser du fördelarna med att få variation och erfarenhet från dina medarbetare och kunder men också att utvecklas med en och samma arbetsgivare?

Som medarbetare på Inviatech får du det bästa av två världar.

Rollbeskrivning

Som Projektör/Uppdragsledare har du förmåga att jobba såväl självständigt som i team med kollegor och beställare. Vi jobbar med en mängd olika typer av beställare och uppdragen kan t ex vara:

En anställning hos oss innebär både trygghet och frihet, där vi stöttar dig så mycket som du vill och behöver. För oss är det viktigt att du får vara delaktig i att forma din karriärväg och att du är med och påverkar Inviatech som företag och arbetsplats. Vi förväntar oss att du har ett lösningsorienterat arbetssätt och att du är öppen, ansvarstagande, prestigelös och professionell.

Kvalifikationer

Vi letar inte efter anställda, vi letar efter medarbetare – efter nästa lagspelare på Inviatech! Nedanstående är de grundläggande kvalifikationerna för tjänsten, men vi kommer även lägga stor vikt vid din personlighet.

Grundläggande kvalifikationer

Personlighet och engagemang

Om tjänsten
Om Inviatech

Inviatech är konsultföretaget där allt börjar med dig. Med fokus på individen, flexibla lösningar och en modern lönepolicy attraherar vi de skarpaste, mest professionella och engagerade personerna i branschen. Med denna vision grundades Inviatech av Bill och Fredrik tillsammans med Fourwise (ett företag som bl.a ESSIQ AB med 250 medarbetare ingår i), Resan är nyligen startad med stor framgång och vuxit med kontor i Mölndal, och Satellitkontor i Stockholm.

Vi har en rad aktiva kunder i branschen från Stockholm till Ystad – allt från stora aktörer till mindre exploateringsföretag. Inviatech:s medarbetare arbetar med all projektering inom mark och gata samt yttre VA, vi arbetar även med inmätning och utsättning samt byggledning och beställarstöd.

Våra medarbetares intressen och ambitioner leder vägen – vårt mål är att göra den perfekta matchningen av individ och uppdrag.

Vi är stolta över att våra värderingar och handlingar inte enbart ger oss nöjda medarbetare och nöjda kunder. Inviatech är ett familjärt och socialt företag med visionen att vara den bästa arbetsgivaren för alla medarbetare, oavsett roll i organisationen. Vi lägger stor vikt vid gemenskap och har ett uppskattat utbud av professionella och sociala aktiviteter. Vår kommunikation genomsyras av öppenhet, och främjar nätverkande och kompetensutbyte såväl som fritidsaktiviteter och relationsbyggande.

Ansökan

Skicka din ansökan till hej@inviatech.se, intervjuer sker löpande.

Mer information

inviatech_bild_liten_kontor_kvinna_man_ipad

Om oss

Vi är ett team av arkitekter, ingenjörer och specialister.

Läs mer »

inviatech_bild_liten_kvinna_dator

Expertområden

Lär dig mer om våra fyra expertområden.

Läs mer »

inviatech_bild_varaprojekt_liten

Våra projekt

Aktuella projekt och samarbetspartners.

Läs mer »

inviatech_logo_vit_text

Navigation

Hem

Om oss

Expertområden

Våra projekt

Jobba med oss

Kontakt

Kontakt

Inviatech AB

Norra Ågatan 26C

431 35 Mölndal

 

hej@inviatech.se

0705-902005

Inviatech AB © 2018