Kakor

På Inviatechs webbplats används kakor (cookies) för att förbättra webbplatsen för dig som besökare, till exempel för att underlätta navigering.

Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod. Det går inte att identifiera vem besökaren är med informationen i de kakor som används på den här webbplatsen. I en kaka finns endast anonym information och varken namn, e-post eller liknande sparas.

Om du som besökare inte accepterar att webbplatsen använder kakor kan du stänga av funktionen via din webbläsares säkerhetsinställningar. Då sparas inte några kakor. Om du väljer att inte använda kakor på webbplatsen så fungerar inte vissa tjänster och funktioner.

Lagen om elektronisk kommunikation kräver att alla som besöker en webbplats med kakor ska få information om vad kakorna används till och hur kakor kan undvikas. Genom att trycka på knappen ”Jag godkänner” högst upp på sidan accepterar du att kakor används i din webbläsare när du besöker Inviatechs webbplats.

Läs mer om kakor på aboutcookies.org